/

August 20, 2024

NBG Business Seeds: Γνωρίστε τους μεγάλους νικητές του 14ου διαγωνισμού καινοτομίας

NBG Business Seeds: Η Εθνική Τράπεζα 14 χρόνια δίπλα στις καινοτόμες ιδέες & την επιχειρηματικότητα-3D VR Vivestia Productions
Με την λαμπερή τελετή βράβευσης 10 νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», τον οποίο διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και τη στήριξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση, μεταξύ άλλων στο Fintech, στο ESG και σε σχετικές με τα χρηματοοικονομικά τεχνολογίες (π.χ. AI/Gen AI/Blockchain).

Η «Γιορτή της Καινοτομίας» πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο Μέγαρο Μελά της Εθνικής Τράπεζας, με την παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, νέων επιχειρηματιών, εκπροσώπων φορέων του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και Πρυτάνεων Πανεπιστημίων. Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει σταθερά και με κάθε δυνατό τρόπο τις καινοτόμες επιχειρήσεις, την τεχνολογική εξέλιξη και τις επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

+30 697 192 1706
Call us: Mon - Fri 9:00 - 19:00
Athens
Bouboulinas 29, Athens, Greece
vrproductions@thevivestia.com
Drop us a line anytime!
hr@thevivestia.com
Career at Vivestia Productions
Contact us

Got questions? Ideas? Fill out the form below to get our proposal. 

See also  NBG Business Seeds: Η Εθνική Τράπεζα 14 χρόνια δίπλα στις καινοτόμες ιδέες & την επιχειρηματικότητα